Voorstellingen
Van 21 juni t/m 30 juli 2017
Reserveren

De Verlossing

De zomervoorstelling 2017 is 'De Verlossing' van Hugo Claus. Een onweerstaanbaar komisch portret van een beklagenswaardig gezin dat niet met, maar ook niet zonder elkaar kan leven. De voorstelling is te zien op Stadslandgoed De Kemphaan van 21 juni t/m 30 juli.

Aangekondigd

Eerste Liefde

Theatergroep Suburbia herneemt de voorstelling 'Eerste Liefde' vanaf najaar 2016. Een ontroerende en geestige monoloog van Samuel Beckett. En ditmaal speelt 'Eerste Liefde'…. bij u thuis! Acteur Wouter van Lierde belt bij u aan en neemt u mee in deze boeiende monoloog die in de intieme setting van uw huis helemaal tot zijn recht komt.

Van 7 oktober t/m 23 december 2017
Aangekondigd

Neelie!

Theatergroep Suburbia heeft dit najaar de primeur van een toneelvoorstelling geïnspireerd op het leven van Neelie Kroes.“Het is het onopgesmukte levensverhaal van een kleurrijke politica, die na vele politieke verwikkelingen en persoonlijke drama’s uiteindelijk de machtigste vrouw van Europa wordt”, aldus Léon van der Sanden, de schrijver. Carine Crutzen speelt de titelrol.

Van 23 november 2017 t/m 27 januari 2018
Aangekondigd

Eenzame begeerte

'Eenzame begeerte' is de kleine zaal reisvoorstelling van het jonge regietalent Olivier Diepenhorst. Een rauw acteursduel over liefde, lust en venijn met Lotje van Lunteren en Stefan Rokebrand. Te zien in januari en februari 2017 in de Nederlandse theaters.

Blijf op de hoogte

@mrvanos '@mrvanos: Gisteren heeft Stadsbrouwerij de Kemphaan het voor toneelgezelschap Suburbia gebrouwen bier gepresenteerd.' #sub22-06-2017 1:28
Even voorstellen! Acteur Bram De Win in #zomervoorstelling De #Verlossing! #sub https://t.co/fILmKBs3mN 16-06-2017 15:16