Partners

Partners

Fonds Podiumkunsten

Theatergroep Suburbia wordt structureel gesubsidieerd door Fonds Podiumkunsten.

Bezoek website

Provincie Flevoland

Theatergroep Suburbia wordt structureel gesubsidieerd door Provincie Flevoland.

Bezoek website

Gemeente Almere

Theatergroep Suburbia wordt structureel gesubsidieerd door Gemeente Almere.

Bezoek website

VVV Almere

Theatergroep Suburbia is VVV-partner van VVV Almere.

Bezoek website

TSR

TSR helpt en sponsort Theatergroep Suburbia op vele vlakken. Niet alleen voorzien zij Suburbia van technisch materiaal, maar ook de technici van de voorstellingen komen van TSR.

Bezoek website

Kunstlinie Almere Flevoland

In Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) gaan alle reisvoorstellingen van Theatergroep Suburbia in première. Ook ondersteunen zij de overige voorstellingen in Almere.

Bezoek website

Boels

Boels Almere sponsort Theatergroep Suburbia op vele vlakken. Voor de locatie- en zomervoorstellingen worden bijvoorbeeld veel producten gehuurd bij Boels.

Bezoek website

Stad & Natuur

Stad & Natuur is een vaste partner tijdens de zomervoorstellingen op Stadslandgoed de Kemphaan.

Bezoek website

Rotary

Rotary Club Almere en Rotary Club Almere Weerwater hebben in het verleden de voorstellingen van jongerengezelschap subSuburbia vaak gesponsord.

Bezoek website

Stadsboerderij Almere

Stadsboerderij Almere is een vaste partner tijdens de zomervoorstellingen. In de schuur van de stadsboerderij kunnen de bezoekers genieten van een driegangendiner. Ook werden er voorstellingen gespeeld in de boerenschuur.

Bezoek website

Het Flevo-Landschap

Het Flevo-Landschap heeft als partner meegewerkt aan de voorstelling 'Blind Date' op landschapskunstwerk Aardzee.

Bezoek website

Prins Bernhard Cultuurfonds

Prins Bernhard Cultuurfonds heeft Theatergroep Suburbia gesubsidieerd voor het aanschaffen van de tarptent bij de voorstelling 'Hebriana'.

Bezoek website

Horeca Centrum Almere

Horeca Centrum Almere verzorgt bij alle locatie- en zomervoorstellingen de horecavoorzieningen.

Bezoek website

Beedesign

Beedesign Reclameatelier sponsort Theatergroep Suburbia op allerlei vlakken. Zo is de gevelreclame op Stadhuisplein 2 door Beedesign gemaakt.

Bezoek website

De Wijnkelder

De Wijnkelder verzorgt zowel de huiswijnen als speciaalwijnen die geschonken worden in het restaurant tijdens de zomervoorstellingen.

Bezoek website

Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer is een vaste partner tijdens de zomervoorstellingen op Stadslandgoed de Kemphaan.

Bezoek website

Lodgerie Het Groene Geheim

Lodgerie Het Groene Geheim is gelegen op loopafstand van Stadslandgoed de Kemphaan. Bij onze (zomer)voorstellingen bieden we samen arrangementen aan in combinatie met een overnachting.

Bezoek website

VSB Fonds

VSB Fonds ondersteunt subSuburbia met de jongerenvoorstelling HEM/ZIJN.

Bezoek website

Stadslandgoed De Kemphaan

Op Stadslandgoed de Kemphaan kan iedereen de natuur van Almere zelf ontdekken en beleven. Theatergroep Suburbia is een vast onderdeel van de zomerprogrammering op het landgoed.

Bezoek website

Theaterbureau De Mannen

Theaterbureau De Mannen, voorheen Finkers Theaterbureau, verzorgt de tourneeplanning van onder andere Suburbia. De focus ligt op boekingen, management, publiciteit en marketing.

Bezoek website

Uit in Almere

Bij Uit in Almere vind je een overzicht van de leukste uitjes in Almere. Bekijk de kalender met één compleet cultuur overzicht

Bezoek website

Blijf op de hoogte

"Theater is geen Netflix." Lees het interview met acteur Justus van Dillen over 'Bedrog' in @ScenesNL #theater #verbeelding...26-03-2019 16:05
"Als ik dit stuk over 20 jaar zou regisseren, dan zou het het een totaal ander stuk worden." Olivier Diepenhorst bij...22-03-2019 17:00
Regisseur Olivier Diepenhorst en acteur Justus van Dillen vertellen vandaag over 'Bedrog' bij Radio @OmroepFlevoland ....22-03-2019 15:55