Responsive image

Desperado verlengd tot en met 18 juli!

We verlengen de speelperiode van de zomervoorstelling ‘Desperado’ met een week om iedereen de kans te geven de voorstelling te bezoeken. ‘Desperado’ is nog te zien tot en met 18 juli op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. 

“Eindelijk mag het publiek weer naar het theater! Er is een enorme honger naar theater en naar een avondje uit, en dat hebben we gemerkt. Maar door het beperkte aantal toegestane bezoekers is er niet voor iedereen plek,” vertelt zakelijk leider van Suburbia, Jos van Hulst. “Met de aankomende versoepelingen blijven wij nog wel de anderhalve meter handhaven. Hierdoor kunnen we niet voor méér bezoekers spelen. We zijn daarom blij dat we er wél een week aan vast kunnen knopen zodat zoveel mogelijk mensen nog de kans krijgen om ‘Desperado’ te zien.”

‘Desperado’ is nog te zien tot en met 18 juli 2021. Speeldagen zijn van woensdag tot en met zaterdag om 20.30 uur en op zondag om 15.00 uur. Kaarten vanaf € 27,00. Tweegangendiner (behalve zondag): € 21,50. Aanvang diner: tussen 18.30 -19.00 uur (inloop). Bestel nu je kaarten via: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.