Responsive image

Aanmelden

Ontdek ons, zie ons en heb ons lief!

Heb je ons lief? Of zelfs maar een beetje? Vind je het belangrijk dat in Almere en Flevoland een professioneel theatergezelschap mooie voorstellingen maakt en blijft maken? Word dan nu Vriend van Theatergroep Suburbia!

De Vrienden van Suburbia zijn belangrijk. Zo hebben de Vrienden een speciale donatie gedaan waarmee wij draadloze microfoons voor de acteurs hebben kunnen aanschaffen. De Vrienden ontmoeten tijdens de Vriendenavonden de acteurs en het team van Suburbia. Met elkaar delen wij onze kennis en commentaar op de voorstellingen.

Wat houdt het vriendenlidmaatschap in?

  • De primeur: je wordt als eerste op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen bij Suburbia en onze nieuwe voorstellingen via onze vriendennieuwsbrief
  • Exclusief: je ontvangt de enige echte Suburbia fleecedeken
  • Vriendenavonden: naast een gezellige borrel kunt je bijvoorbeeld een repetitie of speciale inleiding bijwonen
  • Korting: profiteer van speciale vriendenkortingsacties!

Vriend worden van Theatergroep Suburbia kan vanaf €35,- per jaar. Via onze website kan jij je inschrijven als Vriend en kan je hier ook je Vriendschap verlengen. De Vriendschap is steeds een jaar geldig.

Wil je Vriend worden van Theatergroep Suburbia? Schrijf je in via de Digitale Vriendenpas.

Of wil je meer informatie over het lidmaatschap? Stuur dan een mailtje naar: vrienden@theatergroepsuburbia.nlWij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.