Responsive image

FlevoLAB met "SpeakEasy" op OERKNAL

Zondag 2 oktober kunnen bezoekers van festival de OERKNAL deelnemen aan een nieuw en interessant experiment van Vis à Vis en Suburbia: de SpeakEasy!

Deelnemers stappen een prachtige set binnen met een gastheer die op zoek is naar bijzondere en persoonlijke verhalen van mensen uit Flevoland. De deelnemers kunnen hun verhaal kwijt bij de gastheer, terwijl hij er alles aan doet om het zijn klanten zo ontspannen mogelijk te maken. Een heerlijk ontspannen theatrale co-creatie waar je ook nog eens een mooi gesprek aan overhoudt!

Het experiment is een zoektocht naar de ideale omstandigheden voor het uitwisselen van verhalen, en tevens het startpunt voor een toekomstig filmproject! Onder de oprichters van het project valt onze eigen Linda Bosch, die projecten maakt voor Suburbia in de Buurt. SpeakEasy is een project van FlevoLAB, een nieuw platform dat een zee aan ruimte biedt aan talent en experimenten in Flevoland. 

Zaterdag 1 en zondag 2 oktober organiseert StrandLAB in samenwerking met FlevoLAB het verhalenweekend OERKNAL. Het hele weekend worden verhalen verteld door verschillende culturele instanties uit Flevoland.