Responsive image

hArtforUkraine

De landelijke première van de theatervoorstelling Mamma Medea in Kunstlinie Almere is een totaal andere dan we ons konden voorstellen.

De werkelijkheid haalde ons de afgelopen week in. Dankbaar dat we mogen spelen…. eindelijk weer. En verdrietig en boos over de oorlog in Oekraïne.

Zoals velen zijn ook wij diep geschokt door de ontwikkelingen in Oekraïne. We maken ons grote zorgen over de gevolgen van de grootscheepse vijandelijkheden in Oekraïne voor de inwoners van het land. Om hen te steunen werken wij mee aan de actie (h)Art for Ukraine, geïnitieerd door de Taskforce Cultuur. Om solidariteit te tonen en om medeleven en steun te betuigen, organiseert het culturele veld aankomend weekend verschillende activiteiten.

In samenwerking met Kunstlinie en met Het Speelhuis in Helmond doneren wij een deel van de opbrengst van Mamma Medea aan Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. In Kunstlinie spelen we Mamma Medea op 3 en 4 maart en in Het Speelhuis in Helmond op 5 maart. Wij nodigen u uit om zelf ook een bijdrage te doen op Giro 555.
 
Wellicht zien we je in Kunstlinie!

Kijk voor meer informatie over alle acties van Kunstlinie op de website van Kunstlinie. Meer infomatie over Mamma Medea op onze voorstellingspagina.