Responsive image

Nieuw seizoen Suburbia!

De kerstboom is weg, de oliebollen op. Suburbia staat te trappelen voor het komende seizoen. Dit jaar speelt Suburbia de zomervoorstelling, twee reisvoorstellingen en een locatievoorstelling.

 

De jaarlijkse zomervoorstelling op Stadslandgoed De Kemphaan is in 2017 het tragikomische familiedrama De Verlossing van Hugo Claus (21 juni t/m 29 juli) met onder anderen Wouter van Lierde, Marie-Christine de Both, Mirjam Stolwijk en Hanne Arendzen.

Suburbia heeft dit najaar de primeur met Neelie!, geinspireerd op het leven van Neelie Kroes met in de titelrol Carine Crutzen. Een nieuw toneelstuk van de makers van Madame Bovary (tekst Léon van der Sanden en regie Julia Bless), te zien in de theaters van 10 oktober t/m 23 december.

De kleinezaal reisvoorstelling is Eenzame Begeerte van Steven Berkoff in de regie van Olivier Diepenhorst, te zien in de theaters van eind november t/m januari 2018. Met: Stefan Rokebrand (Chez Brood) en Lot van Lunteren (Winterbloemen). Over de locatievoorstelling volgt binnenkort meer informatie.