Responsive image

Première 'Nu'

De nieuwe locatievoorstelling ‘Nu’ gaat 4 september in première in Almere. ‘Nu’ wordt gemaakt en gespeeld door theatermaker Simon Heijmans en acteurs Yara Alink en Ayrton Fraenk. De voorstelling is te zien van 1 t/m 19 september op de binnenplaatsen van La Defense in Almere. 

De komende jaren haalt Suburbia talentvolle theatermakers naar Almere om voorstellingen te maken op bijzondere locaties. De eerste maker aan wie Suburbia het podium geeft is theatermaker Simon Heijmans. Zijn voorstelling ‘Nu’ is afgelopen zomer geschreven en gemaakt met actrice Yara Alink en mimespeler Ayrton Fraenk. ‘Nu’ gaat over de actuele stand van ons leven en is een voorstelling met tekst, muziek en dans.

Een toevluchtsoord in een stad. Een ontmoeting van drie mensen. Op zoek naar woorden om te vatten wat we hebben meegemaakt en te vangen wat nog komt. Taal op de tast, om zich heen grijpend als een virus, troostend als een oude moeder. En dans. Dans omdat het mag. 
‘Nu’ is rouwshow en feestmoment ineen. Nu is theater dat gaat over nu en niet over gisteren. Nu is midden in de stad. Altijd in beweging. Altijd nu. Nooit af.  


‘Nu’ is te zien van 1 tot en met 19 september, van woensdag tot en met zaterdag om 19.45u en op zondag om 15.00u. De locatie is in de openlucht op de binnenplaatsen van het gebouw La Defense, een hoogtepunt uit de Nederlandse architectuur. La Defense is bereikbaar via de zijingang tegenover W. Dreesweg 167, Almere. Circa 5 minuten lopen vanaf station Almere Centrum. De première is zaterdag 4 september om 19.45 uur.

Meer informatie en kaarten bestellen (vanaf € 17,50, met studenten- en jongerenkorting € 15,00) via de website van Theatergroep Suburbia: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/nu

Tekst en regie: Simon Heijmans, spel: Simon Heijmans, Yara Alink, Ayrton Fraenk, decor- en kostuumontwerp: Nicky Nina de Jong, geluids- en muziekontwerp: Laurens Joenssen, beat: Jesse van der Eng / Kikkervis, techniek: Douwe Bulten.