Responsive image

Radio Kopstoot weer op tour

De Kopstootbar is een mix van zeemanskroeg en rariteitenkabinet. Een miniatuurpodium gevuld met muzikanten en uiteraard een eigenzinnige barman. Dit voorjaar steekt de kroeg weer van wal! 

De kopstootbar is op drift en spoelt regelmatig in dorp of stad in Flevoland aan. En nodigt vervolgens markante inwoners uit om als stamgast in de bar plaats te nemen. Mensen met bruisende verhalen die niet kunnen wachten om ontkurkt te worden. De barman biedt een luisterend oor en weet de verhalen zorgvuldig te vangen.

De Kopstootbar nodigt de inwoners van de dorpen en steden van Flevoland uit om als publiek plaats te nemen in het café en te luisteren naar deze unieke verhalen.

Tijdens de eerste ontdekkingstocht in 2023 reisde de Kopstootbar langs zes Flevolandse dorpen. Dit voorjaar steekt de kroeg weer van wal! De bar en haar bemanning spoelen op 13 april aan in Lelystad, 21 april in Almere Oosterwold en 18 mei in Zeewolde.

 

Radio Kopstoot is onderdeel van het Flevolab-programma Cocreatie op locatie en is ontwikkeld door de theatergezelschappen Suburbia en Vis à Vis in samenwerking met Prins te Paard en het FlevoEnsemble.