Responsive image

Repetities EX gestart

De repetities voor onze zomervoorstelling EX zijn gestart. Acteurs Ali-Ben Horsting, Hanne Arendzen en Alejandra Theus spelen een man, een vrouw en .... de ex-vriendin van de man. Wat gebeurt er als de ex van jouw geliefde opeens voor de deur staat?

De Suburbia zomervoorstelling 2022 is EX, te zien van 15 juni t/m 24 juli op de Stadsboerderij Almere op Stadslandgoed De Kemphaan.

EX is niet alleen een modern liefdesverhaal, maar houdt ook een tragikomische spiegel voor van onze samenleving waarin jonge gezinnen gebukt gaan onder gefnuikte ambities, combinatiestress en babyboete. Het verhaal van een man en twee vrouwen die vechten voor hun geluk, maar vastlopen in een maatschappij die steeds meer ingrijpt in hun persoonlijke levens. Herkenbaar, hilarisch en soms confronterend.

De Nederlandse première wordt gespeeld door Ali-Ben Horsting (Vlucht HS13, Moordvrouw, Desperado), Hanne Arendzen (Eline Vere, Van de koele meren des doods) en Alejandra Theus (Revolutionary Road, Flikken Maastricht, Ik stond in een kutvoorstelling maar mijn haar zat wel heel goed).

Meer info: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/ex