Responsive image

Update Suburbia

Het zijn ongekende tijden voor iedereen en ook voor ons. Ongekende tijden die vragen om ongekende maatregelen.

Maatregelen die ons in een positie dwingen die Suburbia, in de afgelopen 16 jaar nog niet heeft meegemaakt, zoals niemand dit ooit heeft meegemaakt.

In de afgelopen maand hebben wij het kantoor gesloten en zijn de voorstellingen van Judas tot nader orde afgelast door de Rijksoverheid. Dit geldt nu helaas ook voor de zomervoorstelling op Stadslandgoed De Kemphaan.

De maatregel van 23 maart beperkt samenkomsten en deze maatregel duurt tot 1 juni. Dat is slechts twee dagen voordat we de zomervoorstelling zouden gaan spelen en wie weet wordt dit nog wel verlengd. Een te grote onzekerheid voor ons en voor jou als bezoeker. Tegelijkertijd zijn wij ons pijnlijk bewust van de grote gevolgen die dit heeft voor de medewerkers, partners en de acteurs, en alle andere ZZP’ers die onze voorstellingen mede (mogelijk) maken.

Wij hebben de keus moeten maken om tot het eind van dit seizoen (2019-2020) de deuren te sluiten. Onze blik te verleggen naar volgend seizoen waar we elkaar hopelijk snel weer in het theater ontmoeten.

Tot die tijd maken we alternatieve plannen. Zo gaat Suburbia in de Buurt door, maar op eigen (online) wijze! We spitten in de archieven op zoek naar registraties die we kunnen vertonen, we verzamelen ideeën hoe we theater kunnen maken in deze ongekende tijd. Misschien heb je zelf een goed idee, laat het ons dan vooral weten.

Wij gaan door! We houden we je de komende tijd zo veel mogelijk op de hoogte. Volg onze socials en kijk geregeld op de website van Theatergroep Suburbia, want theater is alles.

Blijf gezond!
Team Suburbia