Responsive image

zaal x

Art. Drinks. People.

Zaal X is dé ontmoetingsplek voor pioniers en cultuurliefhebbers.

Zaal X is de nieuwe plek in Almere waar artistieke uitwisseling en beleving centraal staan en er ruimte is voor experiment. De programma’s zijn vernieuwend en de thema’s uiteenlopend. Een vrijplaats voor en door jonge Almeerders. Zaal X verrast, verrijkt en verbindt. De opening night is vrijdag 23 september!
 
Art. Drinks. Family. 

Zaal X op zondag 

Heb je (klein)kinderen? Zaal X is er ook op zondag met ‘Koffie en theater’ voor (groot)ouders die zondag iets leuks willen doen, met elkaar. Met de kinderen. 

Al huppelend met limonade in hun hand zoeken de kinderen een plekje in de zaal. Jij kletst nog wat in het rond en drinkt ondertussen een kop koffie. De programmering is iedere week weer anders, vernieuwend, uiteenlopend. De ene week is er een voorstelling vol dans, volgende week een taalloos theaterstuk. Je bestelt nog wat lekkers en schuift samen met je kinderen aan bij de aanvullende workshop. Dit is de ideale zondag voor het hele gezin. 
 
De eerste zaal X op zondag is 25 september. De ochtend start om 10.00 uur met onder andere de voorstelling Keos van Kees van theatercollectief TG.AAA. Omdat het de eerste editie is van zaal X sluiten we de ochtend feestelijk af door te proosten met bubbels!

Wil je meer weten over zaal X, de programmering en de kaartverkoop? Bekijk de website: zaalx.nl.