Responsive image

Blind Date

In Blind Date volgen we een echtpaar dat via contactadvertenties in de krant ontmoetingen heeft met elkaar. Bij deze 'blind dates' nemen ze steeds een andere identiteit aan. In de verschillende rollen praten, flirten en vechten ze met elkaar terwijl langzaam de ware toedracht van hun leven duidelijk wordt.

Blind Date is een toneelbewerking van de beroemde film 'Blind Date' (Nederlands Film Festival 1996, drie Gouden Kalveren) van Theo van Gogh.

Blind Date is een intiem en tegelijkertijd ontluisterend relaas over de eenzaamheid van twee mensen die elkaar niet meer kunnen bereiken. Van Gogh geeft een harde, en bij tijd en wijle zelfs humorvolle inkijk in het leed van twee mensen die alles verloren hebben. Blind Date is een emotionele achtbaan die aanzet tot nadenken over het noodlot en de kwetsbaarheid van het geluk.

De locatievoorstelling Blind Date was van 28 augustus t/m 14 september 2013 te zien op landschapskunstwerk Aardzee, Vogelweg Zeewolde. Van 25 oktober 2013 t/m 26 februari 2014 ging de voorstelling op tournee langs de Nederlandse theaters.

Responsive image

Mirjam Stolwijk

Responsive image

Hylke van Sprundel

Responsive image

Isaäk Hofland

Responsive image

Claartje Auf dem Brinke

Responsive image

Alanis Blom

)