Responsive image

Cry Me

Een nieuwe oorspronkelijke musical van regisseur en theatermaker Eva Line de Boer.

Vanaf 2025 wordt Eva Line de Boer artistiek directeur van Suburbia. Ter kennismaking is haar werk dit najaar te zien in Kunstlinie met de musical ‘Cry me’.

Vijf mensen – ieder in hun eigen fase van heartbreak – treffen elkaar wekelijks om onder bezielende leiding van een muzikant hun gebroken harten te helen. Ze herbeleven het moment van uitmaken, bezingen de fouten van hun exen en oefenen in liefdevol loslaten. Huilen wordt muziek en de gezamenlijke tranen krijgen een stuwende kracht.

Zit jij eindeloos met hash en chocola op de bank, heb je net iemand verlaten of fantaseer je heimelijk over een onmogelijke liefde? Dan is dit een musical om in te zwelgen én de ultieme break-up therapie!

Geïnspireerd door de helende werking van breakup songs maakt Eva Line op een humorvolle en openhartige wijze een ode aan het gebroken hart. Met CRY ME waagt zij de poging om via gemeenschappelijk (liefdes)verdriet, vriend en vijand te laten zwelgen in dezelfde zaal. Een voorstelling als therapiesessie met kwetsbare uithalen voor ieders hartzeer.

Te zien in Kunstlinie op 29, 30 december '24 en 3, 4, 5 januari 2025. Meer speeldata volgen! Hou deze website in de gaten! 

Lotte Driessen

Cheyenne Herdigein

Fjodor Jozefzoon

Paul R. Kooij

Adina Macpherson

Jeremiah Owusu Ansah

)

Reacties

“Ik heb zo ontzettend genoten! Kan me niet herinneren dat ik een voorstelling zo goed vond. Ik heb gelachen, gehuild, de acteurs waren fantastisch, de liedjes waren prachtig. Het decor en de verlichting; alles klopte. Echt heel tof.” Rosanne, 5 sterren

“Genoten van de opvoering, en laat het af en toe nog door mijn hoofd gaan als ik niet kan slapen en slaap snel in!”
Marja
  
“Fantastische energie. Hele verrassend leuke invalshoek. Prachtige zang en heel humoristisch” - Gracita, 4,5 ster

Eva Line de Boer

Eva Line de Boer maakt theater. Haar voorstellingen spelen zich af in het gebied tussen online en offline, fantasie en werkelijkheid, dood en leven. Samen met haar artistiek team streeft ze naar totaaltheater waarin alle disciplines gelijkwaardig zijn. Elk detail is geregisseerd en uitgedacht en met grondig onderzoek, precieze compositie, doordacht visueel beeld en uitvergroot fysiek gedrag creëren ze telkens weer een heel eigen wereld, waarin personages zich verhouden tot thema’s als identiteit, de dood en eenzaamheid. 

EVA LINE DE BOER NIEUWE ARTISTIEKE DIRECTIE BIJ SUBURBIA VANAF 2025
Eva Line de Boer en Cheryl Moenen vormen vanaf 1 januari 2025 de nieuwe artistieke directie van Theatergroep Suburbia. Gezamenlijk delen Suburbia, Eva Line en Cheryl de missie om in deze stad die bol staat van de tegenstellingen op zoek te gaan naar de ruimtes daartussen. Via voorstellingen, kunstinstallaties en online projecten, via de ruimte die kunst biedt, gaat Suburbia (soms ongemakkelijke) ontmoetingen tot stand brengen met het publiek. De Boer nodigt een verscheidenheid aan theatermakers uit waarmee Suburbia de komende jaren een nieuwe koers vaart.