Responsive image

Momenten van Geluk

Momenten van Geluk speelt zich af in het favoriete restaurant van de familie Schaafsma. Moeder Laura viert haar verjaardag en het hele gezin is bijeengekomen om dit te vieren. Dat dit verjaardagsdiner als een pijnlijk feestje eindigt, weet nog niemand.

Alan Ayckbourn is een van de meest geliefde Engelse toneelschrijvers. Zijn werk bestaat uit meer dan vijftig toneelstukken, die in meer dan veertig talen zijn vertaald en opgevoerd. Hij is een meester van de komedie, van precieze karakterisering en van het beschrijven van pijnlijke situaties. Zijn toneelstukken geven blijk van een voortdurende theatrale vernieuwing en vakmanschap.

In Momenten van Geluk schakelt Ayckbourn vakkundig heen en weer tussen heden, verleden en toekomst, waarin tedere verliefdheid, harde onverschillige ontrouw, de ontmaskering van een huwelijk en een ontroerend nieuw begin daarvan elkaar afwisselen.

Momenten van Geluk is een humoristisch en tegelijkertijd wanhopig verhaal, over een familie die het leven leeft, zonder de geluksmomenten daadwerkelijk te proeven.

De zomervoorstelling Momenten van Geluk was te zien van 9 juni t/m 17 juli 2010 op Stadslandgoed de Kemphaan, te Almere.

Responsive image

Titus Boonstra

Responsive image

Henriëtte Tol

Responsive image

Jessica Zeylmaker

Responsive image

Pepijn Schoneveld

Responsive image

Sarah Jonker

Responsive image

Wouter van Lierde

Responsive image

Michiel Nooter

)