Responsive image

Suburbia op de bank

Suburbia zet de komende tijden steeds een andere voorstelling uit het archief online die je gewoon thuis op de bank kan kijken. 

1. Er was eens een pretpark! 
Precies een jaar geleden speelden we Er was eens een pretpark! op locatie in Almere. Deze voorstelling van Karlijn Kistemaker is geïnspireerd op een waargebeurde Almeerse legende. Met acteurs Dorien van Gent, Simon Heijmans en acteur/musicus Kees Groenteman. De registratie, gemaakt door Omroep Flevoland, was te zien van 17 tot en met 24 april.

2. De Verlossing 
Klassieker van schrijver Hugo Claus. Een onweerstaanbaar zwart-komisch portret van een beklagenswaardig gezin dat niet met, maar ook niet zonder elkaar kan leven. De Verlossing was te zien in de zomer van 2017 op Stadslandgoed De Kemphaan met acteurs Hanne Arendzen, Marie-Christine de Both, Wouter Van Lierde, Bram de Win en Mirjam Stolwijk. De Verlossing was te zien tot en met 29 mei.

3. De inspecteur en het dode meisje
Onze bejubelde zomervoorstelling uit 2018, De inspecteur en het dode meisje. Als inspecteur Goole aanbelt bij het huis van de welvarende familie Birling, betekent dat het abrupte einde van een verlovingsfeest. Goole onderzoekt de zelfmoord van een jonge vrouw. Goole ondervraagt alle aanwezigen en ontrafelt zo stap voor stap hun geheimen. Met Julia Akkermans, Victor IJdens, David Lucieer, Marie-Christine de Both, Dic van Duin, Wouter Van Lierde en Shantay Stern. Nu te zien!