Responsive image

Start zomervoorstelling

We zijn gestart! We spelen De inspecteur en het dode meisje, een detective over schuld, schaamte en sociale ongelijkheid.Engeland, 1912. Als inspecteur Goole aanbelt bij het huis van de welvarende familie Birling, betekent dat het abrupte einde van een verlovingsfeest. Goole onderzoekt de zelfmoord van een jonge vrouw, Eva Smith. Goole ondervraagt alle aanwezigen en ontrafelt zo stap voor stap hun geheimen. Zijn zij schuldig aan de dood van de jonge vrouw?

De inspecteur en het dode meisje is een scherp familieportret tegen de achtergrond van de Engelse klassenmaatschappij. Het toneelstuk An inspector calls van J.B. Priestley is een klassieker in Engeland die meermalen is verfilmd en de afgelopen jaren een ‘revival’ in de Engelse theaters kent.

Spel: Wouter Van Lierde, Dic van Duin, Marie-Christine de Both, Julia Akkermans, Victor IJdens, David Lucieer en Shantay Stern. Vertaling: Chiara Tissen. Regie: Albert Lubbers. 

De zomervoorstelling is zien op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere tot en met 29 juli. Van woensdag tot en met zaterdag om 20.30u en zondag om 15.00u (behalve zondag 1 juli). Meer info & tickets via de onderstaande knop of via de website www.theatergroepsuburbia.nl.