Responsive image

Fahd Larhzaoui

Fahd (1978) is een selfmade acteur. Hij speelde bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland. Hij begon zijn carrière bij Rotterdams Lef en speelde o.a. bij het Ro Theater, Theatergroep Siberia, Toneelgroep Oostpool & Likeminds. Bij Siberia speelde hij o.a. in de succesvolle voorstellingen Spinazie Spinoza en de met een Gouden Krekel genomineerde voorstelling Krijg Nou Titus. In 2007 heeft hij met de voorstelling Casadam van Stichting Entre Nous op het F.I.T.U.C. Festival in Casablanca - Marokko de publieksprijs gewonnen voor 'Beste voorstelling internationaal'. Fahd heeft een studiebeurs gekregen van de VandenEnde Foundation waar hij les kreeg van de docent Erik Hermans.

Fahd was van 2009 tot en met 2014 vast verbonden als acteur en presentator van het kinderprogramma Huisje Boompje Beestje (NTR). In 2012 vertolkte hij de titelrol in Ik Driss De Musical van De Meervaart. Bij Likeminds toerde Fahd in 2014/15/16 met zijn goed ontvangen monoloog Schijn door verschillende theaters in Nederland, België, Suriname & Curaçao en werd geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival 2014. Bij Het Zuidelijk Toneel werd Fahd voor zijn tweede solovoorstelling Shirt Uit Fahd door NRC Recensent Elisabeth Oosterling in haar top 3 genoemd voor beste mannelijke hoofdrol. Fahd speelde verschillende (gast)rollen bij o.a. Flikken Rotterdam, Moordvrouw seizoen 7 & Deadline (VARA). In 2018 was Fahd te zien in Duivelse Dilemma's Het Laatste Verhoor. In het voorjaar van 2020 was Fahd te zien in de serie Papadag 2.

In 2021 kreeg Fahd zijn eerste hoofdrol in de Nederlandse tragikomediefilm El Houb (De Liefde). Geregisseerd door Shariff Nasr. 


 

Speelde in