Responsive image

Desperado

Vier cowboys in de polder

Vier vrienden komen elke zaterdagmiddag samen in hun clubhonk. Harry, Leo, Robin en Bert verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels met baarden die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan.

Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekortgedaan. Op hun werk en door hun  vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld.

“Wij kunnen toch zeker wat...
kijk als je nou niks kunt, maar wij kunnen toch wat, dus dan pik je dit toch niet
dit is toch niet waar je van droomde
want ik heb toch ’n droom”

Desperado is briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig, geschreven door Ton Kas en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf.

De jaarlijkse zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia is een complete avond uit op het Stadslandgoed De Kemphaan met voorafgaand een tex mex dinner. 

Spel Fahd Larhzaoui, Ali Ben Horsting, Iwan Walhain en Titus Boonstra.

Alle voorstellingen in de zomer van 2020 werden afgelast vanwege de covid-19 pandemie. Maar we komen terug! Zomer 2021 spelen we eindelijk Desperado. 

Ali Ben Horsting

Responsive image

Fahd Larhzaoui

Responsive image

Iwan Walhain

Responsive image

Titus Boonstra

)

Diner

De jaarlijkse zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia is een compleet avondje uit op het idyllische Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. We koken een heerlijk driegangendiner voor je, geïnspireerd op de tex mex keuken, met zoveel mogelijk biologische producten. Het vlees komt rechtstreeks van de Stadsboerderij maar natuurlijk kan je ook een vegetarisch menu kiezen.

Op zondagen is voorafgaand aan de matinee een Amerikaanse picknickmand te bestellen.