Responsive image

Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel

De Amsterdamse theatermaker Priscilla Vaudelle (1982) studeerde in 2013 af aan de opleiding Theaterdocent - Academie voor Theater en Dans, Amsterdam. Tijdens haar studie richtte zij de stichting LostProject op. In haar werk geeft Vaudelle zichtbaarheid aan mensen en verhalen die doorgaans geen podium vinden. Met snelle montages, muziek, spoken word, rap en dans zet ze de toon voor verhalen die recht uit het hart van de stad komen: krachtige, universele voorstellingen, over actuele thema’s als identiteit, seksualiteit, sociale druk en opvoeding, die veel weerklank vinden bij een divers publiek.

Sinds drie jaar is Priscilla maker bij Frascati Producties. Hier creëerde zij onlangs de muzikale voorstelling BIMS (2021/2022). In BIMS volgen we het verhaal van een groep jonge Bijlmerbewoners, vechtend tegen gentrificatie en racisme. Ook maakte zij onder de vleugels van Frascati Producties Klas 5 (2019), The World Is Yours #TWIY (2019) en SIXTH (2022).

Tim van den Heuvel (1988) en Priscilla richtten tijdens hun studie op de Academie voor Theater en Dans Amsterdam (2013) de stichting LostProject op. Tot 2020 bestaat LostProject onder hun gedeelde artistieke leiding. Hierna ging Tim verder als onafhankelijk schrijver en acteur, en bleef Priscilla als regisseur en artistiek leider verbonden aan LostProject.

Speelde in